Qui som

Manuela Maza Vigo, funda Gestoria Maza el 1972. Des de llavors la filosofia de la nostra empresa ha estat oferir un servei de qualitat, dins de l'àmbit de l'assessoria fiscal i laboral, a la Petita i Mitjana Empresa. Amb el pas dels anys, la nostra Gestoria ha anat incorporant col·laboradors per poder oferir als nostres clients altres serveis. Comptem amb advocats interns i externs, economistes i graduats socials.

En Gestoria Maza som conscients que intervenim en moments crucials de la vostra empresa, amb els problemes que comporta en aquests moments tenir un negoci. Per això mateix, entenem que l'assessorament de qualitat que oferim no depèn del poder adquisitiu de cada client. Per això, adaptem els nostres honoraris a la situació econòmica de cadascun dels nostres clients. Oferim pressupostos molt ajustats i adaptats a cada client de forma individual.

Estem al bell mig de Barcelona, aplicant tot el nostre coneixement i la gestió més eficaç per ajudar els nostres clients.

La nostra empresa està adscrita al Col·legi de Gestors de Barcelona i al Col·legi d'advocats de Barcelona. Oferim un servei integral de consultoria, assessorament i gestió.

Intentem resoldre de forma ràpida i eficaç els vostres dubtes i preguntes i busquem que el canal de comunicació assessor-client sigui còmode i fluït.